Spuiten en sauzen in één totaalpakket

Overweeg je stucwerk, sierpleister, spuitwerk, structuurspuitwerk,kurk spuitwerk, beton stuc, lijsten en ornamenten of juist glad pleisterwerk? We geven graag advies, ideeën, tips, maar bespreken ook graag de toepassingsmogelijkheden en voorbeelden van de verschillende soorten sierpleister en stucwerk. Spuitwerk specialist Ramkema Schilderwerken staat voor je klaar om deze werkzaamheden te verzorgen.

Spuitwerk muren

Latexverf laten spuiten is aantrekkelijk als het om grotere oppervlaktes gaat vanaf 80 m2. Denk hierbij aan spuitwerk op muren en spuitwerk in grotere woonkamers, slaapkamers, gangen, nieuwbouw, en kantoor- en winkelpanden. Bovendien is dit de manier om de muur te sauzen zonder strepen. Met spuiten wordt de verflaag namelijk met gelijkmatige dikte over het gehele oppervlak aangebracht.

De latex wordt onder hoge druk aangebracht door een professionele spuitmachine. Hierdoor kunnen we een geweldig resultaat leveren binnen korte tijd. Omdat spuitwerk erg fijn is en bijna geen structuur achterlaat zullen alle
kleine beschadigingen in de muren/plafonds wel van te voren gerepareerd moeten worden! Wij kitten alle inwendige naden af voordat we gaan spuiten voor een super mooi en strak resultaat.

Spuitwerk nieuwbouw

Ramkema Schilderwerken gebruikt in de nieuwbouw latex spuitwerk. Dit spuitwerk gebruiken we op de plafonds en op de wanden. Behangklaar en sausklaar zijn twee termen die nogal eens door elkaar heen gebruikt worden en veel worden toegepast in nieuwbouwhuizen. Het betekent echter niet hetzelfde: de term sausklaar geeft aan dat de gestukadoorde wand klaar is om geschilderd te worden. Dit is glad pleisterwerk. Een behangklare stuclaag/spuitwerk geeft aan dat het oppervlak gereed is om behangen te worden, of afgewerkt kan worden met een sierpleister. Behangklaar stucwerk/spuitwerk is onvoldoende vlak om na verven een glad gesausde wand te realiseren.

Overige diensten

Verftechnisch advies en kleuradvies

Moeite met het kiezen van de juiste kleur verf? Wij helpen je graag met een kleuradvies op maat!

Specialistisch schilderwerk

Monumentale panden of specifieke decoratieve wandafwerkingen zoals stucco of marmeren? Wij hebben de kennis en ervaring voor elke schilderklus.

Herstelwerkzaamheden

Wij herstellen vakkundig, snel en doeltreffend gevelbekleding, dorpels of kozijnen welke last hebben van houtrot.

Binnen en buitenschilderwerk

Goed schilderwerk verlengd de levensduur van uw bezit en het is een plezier om naar te kijken.

Wij laten uw wensen graag uit de verf komen!

Heeft u een klus die al een tijdje op uw wensenlijstje staat? Wij informeren u graag.

Dus heeft u vragen en/of opmerkingen of wilt u een vrijblijvende offerte opvragen? Bel dan naar 06 – 461 669 41 of vul onderstaand formulier zo volledig mogelijk in.